De paarden

Manege Wittebrug heeft een uitgebreide keuze van verschillende type paarden en pony’s. Bijna al onze paarden en pony’s lopen minimaal L niveau, dit vinden wij erg belangrijk omdat ze dan op een eerlijke manier behandeld kunnen worden tijdens het rijden en met de juiste hulpen het juiste antwoord zullen of kunnen geven.

 

Paarden met pensioen

Wij proberen voor alle paarden een mooie pensioenplek te vinden, waar ze kunnen genieten van hun wel verdiende pensioen!

 

Nieuwe paarden of pony’s

Onze paarden worden met veel zorg uitgekozen door Hans en Joke. Hier gaat een heel proces vooraf aangezien wij niet kopen van een handelaar en ook niet verkopen aan een handelaar. Hierdoor weten we precies waar de paarden of pony’s vandaan komen. Wij vinden het ook erg belangrijk dat de paarden of pony’s door volwassen zijn opgevoed. Wij geven een nieuw paard of pony altijd de tijd om te wennen aan ons manier van werken.

Een nieuwe aanwinst gaat altijd eerst uitgebreid naar de tandarts, naar een holistische dierenarts en er wordt een zadel voor het paard of pony aangepast of zelfs indien nodig volledig op maat gemaakt.