In verband met het Coronavirus zijn we beperkt open! U vindt onder onderstaande link alvast ons Corona Protocol:

Corona Protocol

Wilt u zien hoe het nu met de paarden gaat en hoe ze toch hun dagelijkse beweging krijgen. Kijk dan op onze facebookpagina https://www.facebook.com/ManegeWittebrug/

 

Wij zijn ontzettend trots op onze manege, vooral op onze Kanjers van manegepaarden, onze 9 trouwe medewerkers en niet te vergeten de vele vrijwilligers, die zich samen met ons al vele jaren inzetten om de klanten “MET MEER GEVOEL” te leren paardrijden.

De filosofie van Manege Wittebrug is dat zowel de klanten, de paarden en de medewerkers het naar hun zin moeten hebben. Iedereen komt hier voor zijn of haar plezier en wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Dat betekent niet dat alles hier zomaar kan, juist niet, maar wel dat we luisteren naar de klanten en vooral naar de paarden.

 

 

 

Bij ons kan je in een relaxte omgeving heerlijk genieten van de vele uiteenlopende manieren om met paarden om te gaan, wij bieden u ondermeer:

Centered riding lessen, buitenritten (altijd onder begeleiding), springlessen, kleine groepslessen(in principe niet meer dan 7 mensen) Semi privélessen, privélessen, grondwerk, cursus omgaan met paarden, kinderfeestjes, longeerlessen, leasen, stalling, FNRS wedstrijden, speciale buitenritten enz, enz

 

 

Geschiedenis

In de jaren ’60 werden voor het eerst de deuren geopend van manege “Stal Wittebrug” tussen de herenhuizen aan de Badhuisweg in een toenmalige garage uit 1836. De ongeveer 20 paarden werden in dit pand gehuisvest, maar er werd paardgereden in de politiemanege in het st. Hubertuspark, circa 500 meter verderop. Nadat de politie in het jaar 2000 haar paarden naar Madestein verhuisde, werd Hans Burik in begin 2005 de eigenaar van de toenmalige politiemanege. Na de nodige verbouwingen werden de paarden eind 2005 overgeplaatst naar hun nieuwe onderkomen aan de st. Hubertusweg. De manege veranderde ook haar naam in “Manege Wittebrug”.

 

                 

Afbeelding met object, hangertje

Automatisch gegenereerde beschrijving

centered riding

 

 

 

Bewegende Tekst --- ---