Buitenrijden

Het hele jaar door is het mogelijk om onder begeleiding van één van onze instructeurs te gaan buitenrijden. In het buitenseizoen van mei t/m september zijn er van maandag t/m vrijdagavond groepslessen die een 2 uur durende buitenrit gaan maken voor volwassen.

Tijdens de buitenritten rijdt je door de prachtige natuurgebieden van Waalsdorp en Meijendel. Die bekend staan om hun prachtige duinen, strand en bossen.

Voor deelname aan de buitenritten is het noodzakelijk dat men minimaal 2 jaar rijervaring heeft zodat de rijervaring van de ruiter zodanig is, dat zij zowel in stap, draf als galop het paard onder controle kan houden.

 

Heeft u nog nooit bij ons gereden en wilt u mee naar buiten? Dan kunt een proefles bij ons nemen zodat de instructeur kan beslissen of het niveau genoeg is om mee naar buiten te gaan.

 

Een aantal keer per jaar organiseert Manege Wittebrug samen met de vereniging RVSW speciale buitenritten zoals de maanrit, puzzelrit en de dauwtraprit. Raadpleeg de website voor meer informatie over deze speciale buitenritten.