Buitenrijden

Het hele jaar door is het voor onze vaste klanten mogelijk om onder begeleiding van één van onze instructeurs lekker te gaan buitenrijden. In het buitenseizoen van mei t/m september zijn er van maandag t/m vrijdagavond groepslessen die een 2 uur durende buitenrit gaan maken voor volwassenen, de jeugd rijdt overdag geregeld in hun eigen les buiten.

Tijdens de buitenritten rijdt je onder andere door de prachtige natuurgebieden van Waalsdorp en Meijendel. Die bekend staan om hun prachtige duinen, strand en bossen.

 

Heeft u nog nooit bij ons gereden en wilt u toch graag mee naar buiten? Dan is dat alleen mogelijk als u minimaal 5 jaar ervaring heeft en de stap, draf en galop goed beheerst, van tevoren dient er dan wel een proefles bij ons te worden genomen, zodat de instructeur kan beoordelen of het niveau goed genoeg is, om u met een gerust hart mee naar buiten te kunnen nemen.

 

Een aantal keer per jaar organiseert Manege Wittebrug samen met de vereniging RVSW voor onze ruiters speciale buitenritten zoals de maanrit, puzzelrit en de dauwtraprit. Raadpleeg de website van de RVSW voor meer informatie over deze speciale buitenritten en andere festiviteiten.